Pixed Studio - Täyden palvelun valokuvausstudio

Pixed Studio on osa vuonna 2011 perustettua turkulaista digimediatoimisto Pixed Creative Oy:tä, jonka tarkoituksena on täydentää Pixedin palveluiden tarjontaa yrityksille ja lisätä tarjontaa myös yksityisille valokuvausstudion avulla.

Studiomme sijaitsee lähellä Turun keskustaa, alle kolmen kilometrin päässä kauppatorilta. Studiolle on erittäin hyvät bussiyhteydet kauppatorilta.

Studiotila on varustettu laadukkailla studiosalamoilla, valonmuokkaimilla, taustakankaalla, meikkauspisteellä ja pukukopilla.

Katso tarkemmat yhteystiedot.

 

Tarjontamme

Tarjontaamme kuuluu kattavat valokuvauspalvelut niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Yksityisille tarjoamme kattavat henkilökuvaukset kuten mallikuvaus, valmistujaiskuvaus, rippikuvaus ja muotokuvaus sekä kattavat hääkuvaukset aina potreteista laajempiin häädokumentaatioihin.

Yrityksille tarjoamme esimerkiksi huomiota herättävät ja hyvälaatuiset mainoskuvat ja tuotekuvat esitteisiin ja kotisivuille.

Tutustu tarkemmin tarjontaamme.

 

Valokuvaaja

Kimmo Leppäkorpi

Olen vuonna 1984 syntynyt turkulainen valokuvaaja. Aloitin valokuvaamisen yli 10 vuotta sitten, jolloin ostin ensimmäisen oman filmikameran ensimmäisestä kesätyöpaikasta tienaamillani rahoilla.

Seuraava kamerani oli digipokkari, joka kulki aina mukana taskussa. Muistan jossain vaiheessa kavereiden jo hieman hermostuvan jatkuvaan kuvaamiseen.

Sitten tuli digiaika joka vei mukanaan ja jonka johdosta kalusto on vaihtunut useaan otteeseen vuosien saatossa. Kiinnostukseni kuvaamiseen ja mediatekniikkaan vei minut opiskelemaan multimedia- ja DVD-tekniikkaa Turun ammattikorkeakouluun, josta valmistuin mediatekniikan insinööriksi. Harrastuksiini kuuluvat valo- ja videokuvauksen lisäksi lumilautailu ja maastopyöräily.

Vapaa-aikaa ei kokonaan vietetä kotona sohvalla löhöten - siitä pitää huolen koirani Aatu.

studio turku