Pixed Creative Oy

Pixed Creative on uusi toimija digitaalisen median alalla. Aloitimme Mainostoimisto Nousuna 2010 ja alle kahden vuoden sisällä olimme valmiita kasvamaan. Laajensimme valokuvauspalveluihin ja uudistimme samalla koko yrityksen.

Tiiviisiin yhteistyökumppaneihimme lukeutuu IT-ratkaisuja toimittava yritys, web-konsultointiyritys, verkkosivujen tuottamiseen erikoistunut digimediatoimisto sekä palvelinympäristöihin erikoistunut yritys.

Asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka tarvitsevat huippulaadukasta visuaalisuutta joko omaan markkinointiinsa tai edelleen tarjottavaksi asiakkailleen. Panostamme pitkään kumppanuuteen, ja toimitamme alihankkijana (sujuvalla yhteistyöllä) asiakkaillemme laadukkaita digimedia-alan suunnittelupalveluita.

Kumppaneita

Kaikki IT-alan ohjelmistoratkaisujen graafiset ilmeet


lakipalveluiden lisäksi monipuoliset saatavienhallinta- ja taloushallintopalvelut. Lisäksi yritys hoitaa yksityishenkilöiden lakiasioita.


Pixed Creativen yhteistyökumppani Helppokäyttöinen ja monipuolinen laskutustyökalumme helpottaa yrittäjän arkirutiineja ja on yrittäjän käytössä turvallisen web-sovelluksen kautta.


Pixed Creativen yhteistyökumppani turkulainen mainostoimisto


Pixed Creativen yhteistyökumppani verkkokonsultointiyritys

Näistä tavoitat

Sähköposti
Puhelin +358 40 1641 999
Osoite Raunistulantie 25 I
20300 Turku
Postiosoite Paasniituntie 13
21290 Rusko

Pixed Creative Facebook Pixed Facebookissa
Pixed Creative Twitter Viimeisimmät @PixedCreative
Pixed Creative Google Pixed Google+
Pixed Creative Youtube Pixed Youtubessa

Pixed Studio

Pixed Studio on osa Pixed Creative Oy:tä, joka tarjoaa valokuvauspalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Kuvauspalvelut yksityisille

Kuvauspalvelut yrityksille

 • Mallikuvat
 • Valmistujaiskuvat
 • Muotokuvat
 • Lapsi- ja perhekuvat
 • Rippikuvat
 • Lemmikkikuvat
 • Bändikuvat
 • Hääkuvat
 • Tuotekuvat
 • Henkilöstökuvat
 • Mainoskuvaukset

Tutustu tarkemmin Pixed Studion palveluihin osoitteessa www.studioturku.fiTiimi

Pixed Creative Johannes Maliranta

Johannes Maliranta

Pixed Creative Janne Maliranta

Janne Maliranta

Pixed Creative Pixed Studio Kimmo Leppäkorpi

Kimmo Leppäkorpi

Luova johtaja

Tekninen johtaja

Valokuvaaja

Johannes vastaa visuaalisten palveluiden tuottamisesta. Perfektionistina hän seuraa jatkuvasti muuttuvia web-trendejä ja toimittaakin joka työhön jotain uutta ja parempaa - aina tarkkaan hiottuna.


Jannen intohimoina ovat uudet web-teknologiat ja niihin liittyvät tekniikat. Tästä johtuen Pixediltä lähtevät Internet-sivut ovatkin aina toteutettu viimeisimpien standardien mukaisesti.

Kimmo tietää jo yli 10 vuoden kokemuksella mihin kameran tulee olla osoitettuna ja koska laukaisinta tulee painaa. Kimmo hoitaakin suvereenisti Pixedin kaikki valokuvauspalvelut.

yhteystiedot sähköposti
yhteystiedot puhelin +358 40 164 1999
yhteystiedot sähköposti
yhteystiedot puhelin +358 44 069 0606
yhteystiedot sähköposti
yhteystiedot puhelin +358 40 507 2897

PalvelutKumppanuus

Pysyvä suhde aktiivisen ja osaavan mainostoimiston kanssa on todella arvokas resurssi lähes mille tahansa IT-alalla toimivalle yritykselle. Ohjelmistotalot, web-konsultointiyritykset ja markkinointitoimistot voivat kaikki tarjota asiakkailleen enemmän, kun heillä on sujuva kumppanuus visuaalista huippulaatua toimittavan tahon kanssa.

Pixed on toiminut tiiviissä yhteistyössä erilaisten toimijoiden kanssa läpi elämänsä. Olemme huomanneet tämän hedelmällisimmäksi tavaksi tuottaa sitä parasta laatua johon joka työssä pyrimme. Tällä tavoin kumppanimme ei tarvitse varata joka projektin alkuun aikaa mainostoimiston etsimiseen, vaan he voivat luottaa siihen että Pixedin laatu työssä kuin työssä on aina huipputasoa ja yhteys pelaa täydellisesti.

graafinen suunnittelu

 

Tuloksia on vaikea tehdä ilman laadukasta graafista suunnittelua. Pixedin kaltainen ammattitaitoinen kumppani, joka ymmärtää miten luodaan visuaalisesti vetoavia ja käyttäjäystävällisiä palveluita, on meille erittäin tärkeä.

- Tatu Patronen, Verkkobisnes Oy

sujuva yhteistyö

 

Pixed Creative tuottaa laadukasta ja tasaisen varmaa graafista suunnittelua joka kerta. Olemme toimineet yhteistyössä jo parin vuoden ajan ja toimitukset ovat aina olleet nopeita, hinnoittelu järkevää ja yhteistyö sujuvaa.

- Mikko Lampikoski, ImPro

Verkkosivustot

Tuotamme käyttäjäystävälliset ja ainutlaatuiset Internet-sivustot yhden sivun kampanjasivuista laajempiin verkkosivuratkaisuihin. Salaisuutemme loistaviin kotisivuihin on helppokäyttöisten, selkeiden ja teknisesti toimivien rakenteiden paketoiminen upeilla, tarkkaan hiotuilla ulkoasuilla.

 • Internet-sivut kotisivut
 • Verkkosivustojen suunnittelu
 • kampanjasivustojen suunnittelu
 • www-sivut

Yritysilmeet

Suunnittelemme mieleenpainuvia ja moderneja yritysilmeitä jotka nostavat brändejä uusille tasoille. Uudistamme vanhaa tai luomme kokonaan uutta, oli tapaus mikä tahansa niin sinun yrityksesi saa uuden ja loistokkaamman yritysilmeen ja ulkoasun jolla esiintyä.

 • Brändien suunnittelu
 • Yritysilmeet
 • Graafinen suunnittelu
 • Kotisivujen suunnittelu

Grafiikka

Oli käyttötarkoitus ja kohde mikä tahansa - me saamme sen näyttämään paremmalta. Tuotamme laadukasta graafista suunnittelua niin kotisivuihin, esitteisiin, käyntikortteihin, erilaisiin dokumentteihin, esityspohjiin, sähköpostikampanjoihin kuin mainosteippauksiinkin.

 • käyntikortit
 • esitteet flyerit
 • mainokset julisteet
 • dokumenttipohjien graafinen suunnittelu

Portfolio

Laita meille viestiä tai jätä pelkät
yhteystietosi, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Vastaamme aina salamannopeasti!


E-mail
Raunistulantie 25 I
20300 Turku
Puhelin +358 40 1641 999
Johannes Maliranta
Luova johtaja
* Tarvittava tieto